Voetnoot BTSTekstvak:

Inzetbaarheid

De inzetbaarheid van Baars Technical Support is zeer divers. We zijn werkzaam in de volgende vakdisciplines elektrotechniek, werktuigbouwkunde en Industriële automatisering. Denk hierbij aan functies als electrical engineer, field service/commissioning engineer, constructeur (pro/E) en project manager.

 

Inleentermijn

Vanaf slechts enkele dagen tot en met de duur van een jaar kunt u ons inlenen. Op deze manier kan de duur van inleen worden afgestemd op de behoefte binnen uw bedrijf. Er zijn ook mogelijkheden voor projecten die langer duren dan een jaar. Wilt u hier meer over weten neemt u dan alstublieft contact met ons op.

 

Buitenland

Naast projecten binnen Nederland staan we ook open voor werkzaamheden in het buitenland. De duur van dergelijke projecten proberen we te beperken tot maximaal een maand.

Uitzonderingen hierop zijn bespreekbaar maar niet vanzelfsprekend.

 

Veiligheid (VCA-VOL)

Vanzelfsprekend heeft veiligheid een hoge prioriteit binnen uw onderneming. Maar ook bij uw klanten worden vaak eisen gesteld aan de veiligheidstrainingen van uw personeel.

Baars Technical Support is daarom in het bezit van het VCA-VOL certificaat. VCA-VOL is de cursus Veiligheid voor Operationeel leidinggevenden. Hiermee kunnen we vrijwel op elke site werkzaamheden uitvoeren en begeleiden.

 

Offshore

Voor het installeren en onderhouden van offshore installaties is Baars Technical Support in het bezit van een “Basic Offshore Safety Training”. Hiermee zijn we bevoegd om op offshore locaties werkzaam te zijn.

 

 

 

Inzetbaarheid

Logo BTS

Wanneer Support op maat?

 

Voorbeeld 1:

Uw klant heeft een grote order geplaatst. Hierdoor ontstaat er een piek in de werkdruk binnen de organisatie. Omdat het hier gaat om een tijdelijke piek is het aannemen van vast personeel niet voor de hand liggend. Met “tijdelijk” een extra paar handen binnen uw onderneming kunt u het project succesvol neerzetten.

 

Voorbeeld 2:

Binnen uw onderneming heeft een werknemer zijn functie opgezegd. Het werk gaat door en voordat de juiste sollicitant voor de nu openstaande vacature is gevonden kan er enige tijd verstrijken. Terwijl u verder zoekt kan Baars Technical Support de functie invullen. Het werk stapelt zich niet op en wordt uiteindelijk overgedragen aan de nieuwe werknemer.

 

Copyright © 2008 Baars Technical Support