Voetnoot BTSTekstvak:

In Juli 2007 ben ik gestart als ZZP-er (Zelfstandige Zonder Personeel). Het is een spannend moment wanneer je dit idee daadwerkelijk tot daad omzet maar het bevalt me goed! Mijn voornaamste reden om over te gaan tot zelfstandig ondernemerschap is de mogelijkheid om afwisseling te creŽren. Afwisselende technieken, afwisselende functies en verschillende locaties, binnen en buitenland. Deze drang naar variŽteit is terug te vinden in mijn loopbaan.

 

Na mijn opleidingen LTS Elektrotechniek, MTS Besturingstechniek en HTS Luchtvaarttechnologie ben ik werkzaam geweest in de meest uiteenlopende takken van de techniek. Zo hebben de autotechniek, halfgeleiderindustrie (denk hierbij aan microchips) en gasturbine aangedreven generator sets de revue gepasseerd.

 

Niet alleen in de techniek komt de variŽteit naar voren maar dit is ook terug te zien in de functies die ik vervuld heb. Commissioning en service engineer zijn vooral praktisch. Het werken als constructeur/Pro Engineer tekenaar wat voornamelijk theoretisch is doe ik minstens zo graag. In een theoretische functie komt de ervaring opgedaan in de praktijk goed van pas. Dit werkt uiteraard ook andersom.

 

Bent u geÔnteresseerd in meer informatie? Doormiddel van de onderstaande link kunt u mijn CV opvragen. Deze wordt dan z.s.m. naar u toe gestuurd.

 

 

†††††††††† †††††††††† †††††††††† †††††††††† †††††††††† †††††††††† †††††††††† †††††††††† ††††††††††

†††††††††† †††††††††† ††††††††††††† ††††††††††††† ††††††††††††† ††††††††††††† ††††††††††††† ††††††††††††† ††††††††††††† †††††††††††††

††††††††††

Curriculum Vitae

Logo BTS

Copyright © 2008 Baars Technical Support

Curriculum Vitae

(Nederlandstalig)

Resume

(Engelstalig)